Press articles

Woman to watch: Ramona Stoica
7 augustus 2019

Elke week zetten we graag een sterke vrouw in de kijker. Het zijn vrouwen die in hun vrije tijd of op hun werk andere vrouwen inspireren, stimuleren én motiveren. Deze week is het de beurt aan ontwerpster Ramona Stoica.

View full article

Modeshoot – Nationale trots
16 maart 2019

Een duurzame modeshoot levert anno 2019 een allesbehalve eentonig resultaat op, met een keur aan kleurrijke labels die voluit de ecologische kaart trekken. 100% Belgisch, bovendien. 

View full article

White Show – Milan
12 September 2018

Seven, among them Helder Antwerp, will offer an insight on the next-generation Belgian creativity and craftsmanship. The result is a complete miscellaneous womenswear offer.

View full article

CittA-styliste Sarah Collier in GVA.

CittA-styliste Sarah Collier zoekt wekelijks een trendy outfit uit met als blikvanger een kledingstuk of accessoire van een Antwerpse deisgner.

View full article

The ecologische revolutie heeft ook Belgische mode in haar greep.

Helder Antwerp is het jongste in het ritje nieuwe Belgische ecomerken. Het label probeert de impact op het milieu te minimaliseren met biologische stoffen en een Belgische productie.

View full article

Sjiek Magazine
2019

Styling in Sjiek Magazine – Het Belang van Limburg

View full article

Elke week houden we de opvallendste nieuwtjes en events uit de wonder wereld van lifestyle tegen het licht.

Helder gaat prat op biologische materialen, kleinschaligheid en 100% Belgische productie.

View full article

ELLE focus – Heldere Mode

Ramona Stoica antwerpster achter het Antwerpse modelabel Helder, gelooft in duurzaamheid en slow fashion. In haar recent geopende conceptstore Ramon verkoopt ze naast haar eigen label.

View full article

Eco – Schoon!

Helder Antwerp zet in op duurzaamheid met (vaak overschotten van) biologische stoffen, kleinschaligheid en 100% Belgische productie.

View full article

Heldere mode – Duurzame modelabels.

Duurzame modelabels met respect voor het milieu, we kunnen ze niet genoeg in de bloemtjes zetten. Helder Antwerp is zo’n gloednieuw merk met GOTS-keurmerk.

View full article

Helder is het geesteskind van Ramona Stoica en Marino D’hooghe.

Een koppel dat zich in 2016 resoluut voornam om de mode-industrie wat groener te maken. Hun Antwerps merk maakt tijdloze en duurzame high-end mode.

View full article

Jong, duurzaam modelabel Helder: ‘Kijk verder dan de trends’.

Ramona Stoica en Marino D’hooghe richtten in 2016 het duurzame modemerk Helder op. Tegelijk met de lancering van het merk, werd hun eerste kindje geboren.

View full article

Top items

[ux_products slider_nav_style=”circle” class=”nopaddingbottom”]